Karnavaliniai kostiumai suaugusiems: sukurkite nepamirštamą teminę šventę!

Karnavaliniai kostiumai suaugusiems: sukurkite nepamirštamą teminę šventę!

            Kuris iš mūsų kartais mintimis negrįžta į vaikystę ar neprisimena savo mėgstamiausio filmuko herojų? Teminis vakarėlis gali būti puiki proga pažadinti savyje tūnantį aštuonmetį ir vienam vakarui pavirsti Vinetu, Son Goku ar Snieguole! Žinoma, karnavalo kostiumai padės dar geriau įsijausti į vakarėlio tematiką, o nuotraukos, pasipuošus kokybišku kostiumu, bus tikrai įspūdingos! Nežinote, kokios tematikos vakarėlį norėtumėte surengti? O gal ieškote konkretaus kostiumo? Galime jums padėti abiem atvejais! Karnavalinis kostiumas, kurio jums reikia, greičiausiai jau yra mūsų parduotuvėje, ten turime daugiau nei 120 skirtingų kostiumų suaugusiems. O jei dar tik ieškote idėjų savo teminiam vakarėliui – skaitykite toliau ir susipažinę su kostiumų pasiūla nuspręsite, kokį vakarėlį norėtumėte surengti patys!

            Prisimenant vaikystę – žinomi filmukų herojai

            Norintiems prisiminti vaikystę, karnavaliniai kostiumai gali padėti greitai virsti mėgstamu knygos ar filmo personažu. Įsivaizduokite vakarėlį gamtoje su šašlykais ir aplink laužą sėdinčiais jūsų bičiuliais-indėnais. Tikriausiai teks surengti varžybas, kad paaiškėtų, kuris vertas vado Vinetu vardo! Tikru indėnu greitai pavirsite su šiuo indėnišku kostiumubeliks brūkštelti porą dažų linijų ant skruostų ir karo kirvis bus iškastas.

            Ieškantys konkretaus filmo ar knygos veikėjo, mūsų parduotuvėje gali rinktis iš plačios kostiumų pasiūlos. Net ir vaikiškų filmukų, tokių kaip „Drakonų kova Z“ ar knygų apie Harį Poterį, Robiną Hudą gerbėjai pas mus ras kostiumų skirtų ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Nusikelti į magijos pasaulį galėsite virtęs pačiu Hariu Poteriu ar juodąją raganaite. Kas sakė, kad taip pasipuošusi į vakarėlius nekeliaudavo pati Belatriks Lestreindž? Karnavalinis kostiumas bus gražus ne tik akis paganyti ar norint nusifotografuoti, bet ir leis įsijausti į vakarėlio tematiką. Juk sviestinis alus tikrai bus skanesnis, kai aplinkui šmėžuos burtininkai ir burtininkės, o paprasti sušiai virs tikru skanėstu, kai juos ragausite su savo kolegomis iš „Kapsulių korporacijos“!

            Proginiai kostiumai ir skirtingi personažai bei gyvūnai 

            Jei nenorite savęs įsprausti į vieno filmo ar vienos knygos temos rėmus, įkvėpimo vakarėlio idėjai galite ieškoti tarp personažų kostiumų. Mūsų parduotuvėje rasite įvairių profesijų atstovų, mistinių būtybių ar šaržuotų stereotipinių kostiumų, kad vakarėlyje netrūktų geros nuotaikos!

            Karnavalo kostiumai, tai galimybė sukurti nepamirštamą vakarėlį sau ir savo draugams. Galbūt norite surengti tikrą maisto fiestą? Tuomet jums gali patikti aitriosios paprikos kostiumas ar žmogus-dešrainis. Maisto ir gėrimų tema – populiarus pasirinkimas rengiant vakarėlį ar kolektyvo šventę, o kostiumas jums leis tapti alaus degustatoriumi iš Bavarijos ar asketišku duoną ir vandenį valgančiu vienuoliu. Pasižvalgykite po mūsų kostiumų kolekciją ir išsirinkite skaniausią kostiumą.

            Norite tapti vakarėlio numylėtiniu? Lemūro švelnus kailis ir meilus būdas nepaliks abejingų! Kostiumas puikiai tiks ir vakarėliui zoologijos sodo tematika, ir prireikus pasipuošti savo sielos gyvūno kostiumu. Karnavalinis kostiumas su gyvūnu, tai neįpareigojantis personažas ir patogi, judesių nevaržanti apranga visam vakarui!

            Seni geri skirtingų profesijų atstovų vakarėliai vis dar yra populiarūs ir jau tapę žanro klasika. O karnavaliniai kostiumai mūsų parduotuvėje leis lengvai virsti sesele (kuklia arba nelabai), policininku, kaliniu, sprunkančiu nuo pareigūno, ar kitos profesijos atstovu. Ieškokite jums reikiamos profesijos mūsų parduotuvėje ir vienam vakarui tapkite tuo, apie ką seniai svajojote!

            Linksmi ir nuotaikingi karnavalo kostiumai suaugusiems

            Geri ir pašėlę vakarėliai nebūtinai turi turėti griežtą temą. Juk svarbiausia – gera nuotaika ir linksmai nusiteikusi kompanija. Jei norite savo bičiulius nustebinti vakarėlyje pasirodydamas su originaliu ir dėmesį atkreipiančiu kostiumu, ieškokite linksmų kostiumų sau ar savo porai mūsų parduotuvėje!

            Neįpareigojantis, bet dėmesį atkreipiantis yra Alaus bokalo kostiumas, jis ne tik pasufleruos jūsų bičiuliams ar naujiems pažįstamiems, kokį gėrimą jūs labiausiai mėgstate, bet ir bus puiki tema pokalbio pradžiai. Jei norite įsigyti tarpusavyje derančius kostiumus porai, galite vienam vakarui pavirsti smurfais. Kostiumas puikiai tiks Kalėdiniam įmonės ar draugų vakarėliui, bet gerai atrodys ir bet kuria kita proga! Juk sausainėlis į vakarėlį negali keliauti be savo pieno, ar ne?

            Įgyvendinkite savo idėją!

            Jei surengti teminio vakarėlio nesiryžtate tik todėl, kad karnavalinis kostiumas jums yra didžiausias galvos skausmas, žinokite, jog tikrai nebūtina jo siūtis pačiam ar ieškoti reikalingų rūbų lakstant po skirtingas parduotuves. Mūsų parduotuvėje internete rasite daug įvairiausių teminių kostiumų suaugusiems už gerą kainą. Mes neabejojame, kad galėsite išsirinkti tą, kuris geriausiai jums tinka!

            Jei netrukus keliausite į teminį vakarėlį ir ieškote konkretaus kostiumo, tiesiog suraskite jį pasinaudoję paieškos laukeliu mūsų parduotuvėje. O jei nežinote, kokio tiksliai rūbo jums reikia, pasižvalgykite po prekių katalogą – gal akį patrauks kaip tik jums skirtas kostiumas! Įgyvendinkite savo idėją ir vienam vakarui virskite kuo tik norite!

Visi komentarai

    Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika