Prisipūskite džiaugsmą: balionai ir fotosesijai, ir šventei!

Prisipūskite džiaugsmą: balionai ir fotosesijai, ir šventei!

Bene kiekvienas iš mūsų turi širdžiai mielų vaikystės prisiminimų, susijusių su balionais. Vienus žavėjo iš ilgų balionų lankstomi gyvūnėliai, kiti negalėjo nustoti gėrėtis mėgstamiausio filmuko herojaus atvaizdu ant baliono ar slapta pasvajodavo, kaip būtų puiku imti ir pakilti į orą bei nusklęsti kartu su balionų puokšte. Nors šiandien rinkoje pilna pačių įvairiausių pliušinių, medinių, išmanių ir visokių kitokių šaunių žaislų, tačiau balionai, ypač vaikams, vis dar išlieka magišku šventės atributu. Todėl labai dažnai balionai gimtadieniui pasirenkami ir dėl jų sukuriamos šventinės nuotaikos ir todėl, kad jie puikiai atrodo nuotraukose. Bet apie viską iš pradžių – kokius balionus rasite mūsų parduotuvėje, ar balionai gali padiktuoti šventės eigą bei kaip įsirengti mini fotosienelę tiesiog namuose.

            Gimtadienio balionai – pagrindinė dekoracija ir akcentas, svarbesnis už tortą

            Vieniems gimtadienio šventėje svarbiausias tortas, kitiems – žvakutės, tačiau labai dažnai riebų ir saldų tortą keičia keksiukai, spurgytės ar net sveikesnės alternatyvos, pavyzdžiui, augaliniai desertai. Žvakutes taip pat dažnai pakeičia viena skaičiaus formos žvakutė ar jos išvis atsisakoma ir naudojamas ledų fontanas ar kitas žėrintis atributas. O štai gimtadienio balionai – iš mados neišeinantis ir dažnai nepakeičiamas šventės akcentas!

            Balionai gimtadieniui gali suteikti daugiau spalvų ir idėjų veikloms. Visų pirma, nesvarbu kur švęsite – namuose, gamtoje, vaikų žaidimų kambary – nepripūstą balionų rinkinį bus paprasta nusigabenti į šventės vietą. To nebūtų galima pasakyti apie kitas šventines dekoracijas – didelius pliušinius žaislus, plakatus ar iš popieriaus pagamintus papuošimus. Balionus galėsite pripūsti belaukdami šventės svečių, o, priklausomai nuo jūsų vaiko amžiaus, galbūt ir jis pats galės prisidėti prie balionų pūtimo ir pajusti, ką reiškia suorganizuoti tikrai nepamirštamą gimtadienio šventę sau ir savo geriausiems draugams!

            Balionai gali diktuoti ir jūsų šventės temą. Pavyzdžiui, mūsų parduotuvėje rasite šaunų balionų rinkinį laukinių džiunglių tematika, kuris leis nusikelti į pačią Amazonės tankmę ir mažiesiems tyrinėtojams patirti nuostabių nuotykių. Šis balionų rinkinys gali tapti gimtadienio dekoracija vaikams nuo 1 iki 10 ar daugiau metų. Mažiausieji, žinoma, pasimėgaus tik puikiomis teminėmis nuotraukomis, kurias galės apžiūrėti paaugę, o štai 4–10 metų vaikai jau galės įsijausti į šventės temą ir kartu su jos vedėju leistis į nuotykį. Ką tiksliai veiksite džiunglių gimtadienio metu – priklauso tik nuo jūsų fantazijos! Gal suradę slaptą Indiano Džounso dienoraštį, jūs leisitės ieškoti prarasto Majų miesto ir jo dovanų gimtadienininkui bei jo svečiams? O gal džiunglių balionai gimtadieniui suteiks zoologijos sodo atmosferą ir jo dalyviai pasipuoš gyvūnų kaukėmis, dalyvaus zoologijos sodo gyvūnų estafetėje bei varžysis žaisdami drambliukų krepšinį? Nepamirškite, kad šventės dekoracija bus vykusi tik tada, jei jūs išnaudosite jos potencialą!

 

            Nepamirštamas gimtadienis, kai palubėje supasi balionai skaičiai!

            Skaičiaus formos balionai yra itin fotogeniški, todėl jie tampa ne tik akį traukiančia gimtadienio puošmena, bet ir puikia fotosienele. Norite, kad jūsų šventės nuotraukos atrodytų lyg darytos fotostudijoje, bet norėtumėte išvengti didelių išlaidų? Balionai skaičiai gali būti jūsų sprendimas!

            Mūsų parduotuvėje rasite vaikų mėgstamiausių „Ledo šalies“ tematikos balionų jūsų gimtadienio šventei! Princesės Elza ar Ana, o gal linksmasis Olafas? Išsirinkite, kas puoš jūsų gimtadienio šventę! Balionai skaičiai yra parduodami rinkiniais, kartu su tematiškai derančiais kitais balionais, pavyzdžiui, kaip šis 3-eto rinkinys. Trečią gimtadienį švenčiančiam „Ledo šalies“ gerbėjui ar gerbėjai tai bus pati geriausia gimtadienio dekoracija, o gal net ir pranoks dovanas? 82 cm ūgio Olafas bus apsuptas 4 dailių žiemiškų balionų bei skaičiaus „3“, taigi gimtadienio balionai galės būti išdėlioti pagal jūsų pageidavimus ir šventės vietą.

            Švenčiant namuose, balionus patogu pririšti prie užuolaidos karnizo ar šviestuvo, toršero. Norint sukurti fotosienelę, balionus galima tvirtinti šalia vienspalvės, gerai apšviestos sienos (ar net specialiai šventei ten įrengti papildomą apšvietimą, pavyzdžiui, pastatyti turimą stalinę lempą ar toršerą). Nepamirškite prieš šventę patys nufotografuoti kelis kadrus toje vietoje, kur norite įrengti fotosienelę, ir įsitikinkite, ar nuotraukos atrodo taip kaip jūs norėtumėte. Jei gimtadienis vyks šiltuoju metu laiku, fotosienelę galima įrengti lauke – terasoje, balkone ar kieme prie gėlyno. Žinoma, tokiu atveju reikėtų pasirūpinti, kad balionų nenupūstų vėjas bei jie neprasidurtų į rožių ar kitų augalų spyglius.

            Balionai gimtadieniui – išsirinkite savo šventės puošmeną

            Mūsų parduotuvėje mažuosius gimtadienininkus nudžiugins balionai skaičiai, „Ledo šalies“ veikėjais dekoruotos balionų puokštės ar visa balionų girlianda! Išsirinkite komplektą, geriausiai tinkantį jūsų šventei. Turime balionų pagamintų iš latekso, folijos, taip pat balionų su konfeti viduje ar įvairių formų (širdelės, filmukų veikėjų, gyvūnėlių) balionų ir, žinoma, balionų skaičių. Beje, jei nerasite reikiamo skaičiaus – visada galite įsigyti blizgančią balionų puokštę be skaičiaus, kuri bus tinkama įvairaus amžiaus vaikų šventėms ar jūsų pačių šventei, kai norisi šio to ryškaus ir magiško!

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika