Karnavaliniai kostiumai vaikams: gimtadieniui, Kalėdų žiburėliui ar vaidinimui mokykloje

Karnavaliniai kostiumai vaikams: gimtadieniui, Kalėdų žiburėliui ar vaidinimui mokykloje

Nėra nieko geriau, nei pasipuošti mėgstamo herojaus rūbais ar įsijausti į mylimiausio knygos personažo vaidmenį. Vaikų fantazija yra neribota, o jai pakurstyti kartais užtenka ir mažiausios detalės, akcento. Padėkite savo mažajam įsijausti į knygą, filmuką ar vaidinamą pasaką, pasipuošus karnavaliniu kostiumu! Šiame straipsnyje kviečiame susipažinti su mūsų parduotuvės vaikiškų kostiumų pasiūla ir išsirinkti jūsų šventei ar spektakliui geriausiai tinkantį kostiumą.

            Akcentas vaidinimui mokykloje ar šventei darželyje

            Ne kiekvienas iš mūsų moka siūti, megzti ar kitaip pagaminti reikiamą kostiumą darželio šventei ar spektakliui mokykloje. Žinome, kaip dažnai reikia ruoštis vienai ar kitai šventei, spektakliui ir padėti vaikams įsijausti į jų vaidmenį. Todėl karnavalo kostiumai vaikams mūsų parduotuvėje tiks bene kiekvienam scenarijui – nuo gyvūnėlių iki filmukų herojų, nuo princesių iki karžygių. Apžiūrėkite, kokių kostiumų galite rasti mūsų parduotuvėje ir įsitikinsite, kad galime jums padėti bene visų švenčių, vaidinimų ir teminių vakarėlių proga!

            Itin populiarūs kostiumai mažiausiems, tai kelių dalių akcentai, atskleidžiantys pasirinktą vaidmenį ir personažą. Įprastai tokį kostiumą sudaro lankelis ant galvos su atitinkamo gyvūno ar kito personažo ausimis, ragais ar kita lengvai atpažįstama detale, paprastai pritvirtinama uodega ir po kaklu segama peteliškė.

Tokio tipo kostiumas yra paprastai pritaikomas prie kasdienių ir vaikui įprastų rūbų – kostiumo detalės yra tik akcentas, kurias galima dėvėti tiek ir kartu su neutraliais vienspalviais rūbais ar pagyvinti personažą apsivilkus derančius rūbus. Pavyzdžiui, mažasis dinozauras gali pavirsti dar įtikinamesniu plėšrūnu apsivilkęs žalius marškinėlius ir žalios spalvos tampres, tačiau jis puikiai atrodys ir tiesiog vilkėdamas neutralius vienspalvius juodus, pilkus, baltus rūbus.

Nesudėtingi akcentiniai karnavaliniai kostiumai vaikams, ypač jaunesniems, patiks dėl kelių priežasčių. Visų pirma, kostiumu pasipuošti gebės ir pats mažylis, pasirodymo metu pametus lankelį nebus sunku jį vėl užsidėti. Taip pat svarbu, kad prie kostiumo akcentų deranti kasdienė, įprasta apranga nevaržys judesių ir leis pasirodymo metu scenoje koncentruotis į eilėraštuką ar dainelę, o ne rūpintis, ar tvirtai laikosi kostiumo detalės. Šio tipo kostiumai jūsų mažyliui leis tapti paršeliu, drambliuku, vilku, viščiuku, varlyte ar kitu gyvūnu. Taip pat šio tipo karnavalo kostiumai vaikams leis įsijausti į jų mylimos pelytės Minės ar kito personažo vaidmenį, o neįpareigojančiam Kalėdiniam žiburėliui puikiai tiks šis obuoliuko akcentinis kostiumas.

 

            Pilnas karnavalinis kostiumas mažyliams ir ūgtelėjusiems svajotojams

            Kiek vyresni vaikai labiau mėgsta tikrus karnavalinius kostiumus, kai visa apranga, o ne tik jos akcentas, leidžia įsijauti į jų vaidinamą personažą. Tokie kostiumai, priklausomai nuo personažo, gali būti sudaryti iš suknelės, skrybėlaitės ar kito galvos papuošalo, sparnų, uodegos, ragučių ir kitų detalių ar kelnių / šortų, marškinėlių, liemenės, apsiausto ir kitų į vaidmenį padėsiančių įsijausti atributų, pavyzdžiui, vėliavėlės, karūnos, kardo ir pan.

            Karnavaliniai kostiumai vaikams reikalingi ir ruošiantis vaidinimui tam tikra proga, kalėdiniam koncertui, ir organizuojant ar dalyvaujant teminėje gimtadienio šventėje. Mūsų parduotuvėje rasite daugiau nei 80 skirtingų kostiumų. Ir maži, ir jau ūgtelėję svajotojai galės pasipuoši klasikiniais pasakų ir filmų herojais: Robinu Hudu, Geležiniu žmogumi ar kitais. Vaidinantiems spektakliuose dažnai tenka tapti tam tikrų profesijų atstovais, pavyzdžiui, policininku ar atstovauti tam tikrą pasakos veikėją – su šiuo karaliaus kostiumu jūsų vaikas galės tapti tiek ir karaliumi Saliamonu, tiek ir Mindaugu, o į tikros princesės vaidmenį padės įsijausti ši magiška žvaigždėmis puošta suknelė ar pincesės Elsos suknelė su karūna.

Kiekvienu atveju, radę jums tinkamą kostiumą, skaitykite jo aprašyme, kas tiksliai įeina į komplektaciją, taip pat atkreipkite dėmesį, kokio ūgio vaikui šis kostiumas rekomenduojamas. Mūsų parduotuvėje rasite kostiumų vaikams nuo 115 iki 155 cm ūgio, taip pat atkreipkite dėmesį ir į rekomenduojamas vaiko krūtinės, liemens apimtis. Tiksliai žinant, kokio dydžio kostiumo jums reikia, bus lengviau išsirinkti bei įsigyti tinkamą šventinį atributą!

 

            Teminei fotosesijai, nesibaigiantiems žaidimams ar...

            Karnavalo kostiumai vaikams gali atrodyti kaip vienkartinis pirkinys, tačiau spektakliui įsigytas mylimo personažo kostiumas gali puikiai pasitarnauti ir kitomis progomis bei tapti puikiu žaidimų atributu susitikus su draugais. Po šventės likęs karnavalo kostiumas gali tapti dar vienu žaislu, įkvepiančiu svajoti, fantazuoti ir kurti savo magišką pasaulį!

            Mėgstamiausio personažo apranga gali tapti ir žaviu atributu šeimos fotosesijai. Pasipuošti savo vaiko ar vaikų mėgstamo filmo, knygos atributika gali būti šauni idėja – ji leis įamžinti tai, kas šiuo metu jūsų vaikams yra itin svarbu, o ateityje tai bus šiltas prisiminimas.

            Vieną kartą mokyklos spektaklyje panaudotas kostiumas gali būti naudingas, jei vyksite į teminį gimtadienio vakarėlį ar tokį organizuosite patys. Tikėtina, jog mylimiausio personažo kostiumas spintoje nedulkės – juk kuris vaikas nenori kasdien tapti Supermenu, Betmenu, princese Elza ar Undinėle. Kviečiame apžiūrėti visus karnavalo kostiumus vaikams mūsų parduotuvėje ir išsirinkti jūsų mažylio mėgstamiausią personažą! Lai nuotykiai prasideda!

Visi komentarai

    Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika