Karnavalinės kaukės vaikams ir suaugusiems: būkite pasiruošę geriausiam vakarėliui!

Karnavalinės kaukės vaikams ir suaugusiems: būkite pasiruošę geriausiam vakarėliui!

            Skanus maistas ir gera draugų kompanija, dar ne viskas, kad vakarėlis būtų garantuotai geras. Smagią nuotaiką ir gerą vakaro atmosferą gali sukurti teminės dekoracijos, temą atitinkantys užkandžiai ar gėrimai ir, žinoma, šventiškai pasipuošę dalyviai. Veido kaukės – tai paprastas ir lengvas būdas įsijausti į vakaro vaidmenį ir pakelti savo bei kitų svečių nuotaiką. Dažniausiai kaukių yra ieškoma artėjant Helovinui ar Kalėdiniam, Naujametiniam vakarėlių maratonui ofisuose bei draugų kompanijoje. Pasipuošti kaukėmis gali tiek ir tėveliai, tiek ir vaikai, o šventinė atmosfera su kokybiškomis ir originaliomis kaukėmis bus garantuota!

 

            Domino kaukės – subtilus menas puoštis

            Domino arba Venecijos kaukės, tai klasikinis karnavalo atributas. Šių kaukė kilmė, kaip sufleruoja pavadinimas, mena Venecijos karnavalo laikus. Nors klasikinės Venecijos kaukės (it. La Bauta) dengia visą žmogų nuo galvos iki kojų ir slepia tikrąjį amžių, ūgį, svorį ar net lytį, tačiau vėliau išpopuliarėjo paprastesnė šių kaukių versija, dengianti tik pusę ar net mažiau veido. Domino kaukės gali būti ryškios, spalvotos, puoštos plunksnomis arba rafinuotos, nėriniuotos, metalinės, medžiaginės – viskas priklauso nuo to, prie kokios aprangos jas norite derinti bei koks stilius jums labiausiai patinka.

            Kaukės veidui leidžia paslėpti ar pridengti savo veido bruožus, suteikti paslaptingumo. Žinoma, jei dalyvaujate kelių artimiausių draugų vakarėlyje, tuomet su tokia kauke visi jus puikiai atpažins, tačiau Venecijos kaukės puikiai atrodo nuotraukose, o priderinus tinkamą aprangą, makiažą – gali tapti stilingu šventiniu aksesuaru. Švenčiant Kalėdas, Naujus metus ar kitas šventes dideliame kolektyve, Domino kaukės gali paslėpti jus minioje. Be to – reikalui esant jas lengva nusiimti, o net ir dėvint kaukę galima gurkšnoti šampaną ar užkandžiauti.

            Mūsų parduotuvėje rasite daugiau nei 30 skirtingų tipų karnavalinių Venecijos kaukių, tad tikrai galėsite išsirinkti prie jūsų rūbų derančią kaukę! Vienos kaukės yra su specialiu laikikliu, kad galėtumėte užsidėti ir nusiimti kaukę kada panorėję, pavyzdžiui, kaip ši klasikinė juoda kaukė. Kitos, pavyzdžiui, šios įvairių spalvų pusinės kaukės, yra tvirtinamos ant galvos gumyte ar raišteliu – su jomis bus patogu šokti, nes kaukės nereikės laikyti. Ieškančioms išskirtinės prabanga tviskančios kaukės, patiks ši įspūdinga metalinė kaukė, dengianti vieną pusę veido. Tiesa, nors dauguma puošnių Venecijos kaukių labiau tinkamos moterims, tačiau norimą Domino kaukės variantą surasti gali ir vyrai, pavyzdžiui, prie solidaus kostiumo gerai derės ši juoda Domino kaukė ar sidabro spalvos graikų-romėnų karnavalinė kaukė.

 

            Helovino, Užgavėnių ir kitos šiurpios kaukės

            Truputis šiurpuliukų tikrai nepagadino dar nė vieno vakarėlio! Su originaliomis, bet gąsdinančiomis kaukėmis galėsite pasipuošti Helovinui, Užgavėnėms ar kitam teminiam vakarėliui. Tiesa, nors visą galvą dengiančios kaukės atrodo itin gerai, tačiau turėkite omenyje, kad su tokia kauke nebus patogu praleisti visą vakarą – ją reikės nusiimti norint atsigerti ar užkąsti.

            Klasikinės šiurpios veido kaukės, tai zombiai, vaiduokliai, klounai ir kiti mistiniai (ar nelabai) personažai. Mūsų parduotuvėje rasite net keletą skirtingo stiliaus šių personažų interpretacijų. Pavyzdžiui, lateksinę visą galvą dengiančią klouno kaukę ar tik veidą dengiančią klouno kaukę. Norėdamas išgąsdinti draugus, galėsite tapti vaikščiojančiu skeletu ar tikrų tikriausiu ateiviu. O tiems, kurie net šiurpiame vakarėlyje nori išsiskirti iš minios, gali patikti šviečiančios karnavalinės kaukės ar galimybė vienam vakarui tapti pačiu... Vladimiru Putinu!

 

            Karnavalinės kaukės vaikams

            Veido kaukės vaikams yra ne tik puikus būdas pasipuošti vaidinimui mokykloje, bet ir galimybė kaukę panaudoti žaidžiant. Ar jūs, būdamas mažas, nesvajojote tapti Robinu Hudu, Tomu, Džeriu ar Son Goku? Su veido kauke įsijausti į vaidmenį bus tikrai paprasčiau!

            Mūsų parduotuvėje rasite Betmano kaukę, tinkančią įvairaus amžiaus vaikams ar suaugusiems, taip pat ir kitų superherojų – Spiderman, Geležinio žmogaus. Jei keliaujate į vakarėlį kartu su visa šeima, tarpusavyje derančias kaukes įsigyti galės ir tėveliai, ir vaikai. Filmukų mėgėjams patiks Šreko, Pakalikų ir kitų veikėjų kaukės. Pagal aplinkybes, veido kaukę galima dėvėti vieną (kartu su įprasta apranga) arba galima drabužius priderinti prie kaukės. Štai Šreko kaukė gerai atrodys su baltais marškinėliais ir ruda odine ar kailine liemene. Įsijausti į personažą taip pat gali padėti ir kelios įsimintino citatos iš atitinkamo filmo ar knygos arba, jei į šventę keliaus brolis ir sesuo, kaukės vaikams gali derėti tarpusavyje, pavyzdžiui, policininkas ir piratas ar piratė.

 

            Karnavalinės kaukės šventinei nuotaikai sukurti

            Platus kaukių ir kitų šventinių atributų pasirinkimas mums leidžia pasiūlyti sprendimą bene kiekvienai progai. Ieškote kaukės Helovinui? Užgavėnėms? Kalėdų ar Naujų metų vakarėliui? O gal norite įsigyti kaukę vaiko mokykliniam spektakliui? Pasižvalgykite po mūsų parduotuvę ir raskite tai, ko ieškote! Nedidelės, subtilios Domino kaukės, prabangios Venecijos kaukės, šiurpios zombių, ateivių ir skeletų kaukės ar veido kaukės vaikams. Derinkite kaukes tarpusavyje, jei į vakarėlį keliaujate ne vienas ar tiesiog tapkite savo mėgstamo filmo ar knygos herojumi. Pasiruošę? Neriam į nuotykį!

Visi komentarai

    Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika