Karnavaliniai rubai. Patarimai.

Karnavaliniai rubai. Patarimai.

Karnavaliniai rūbai arba kitaip traktuojami karnavaliniai kostiumai gana dažnai praverčia tais atvejais, kai organizuojami įvairūs teminiai vakarėliai, kurie šiandien yra gana populiarūs. Vis dėlto, gana dažnai tenka sukti galvą, kur įsigyti tam tikrą vakarėlio temą atitinkančius drabužius. Gana dažnai visų pirma pagalvojama apie karnavalinių drabužių nuoma, tačiau šis sprendimas ne visada pasiteisina, nes nuomos kainos paprastai būna gana didelės. Nors išsinuomoti drabužius labai paprasta, ir kartais manoma, kad tai galėtų būti pačiu geriausiu sprendimu, tačiau tikrai galima rasti tokių variantų, kurie būtų pigesni.

Norit sutaupyti, taip pat kartais apsilankoma ir dėvėtų drabužių parduotuvėse – kartais čia tikrai galima rasti tokių kostiumų, kurie puikiai atspindėtų jūsų vakarėlio temą, o kaina bus gana nedidelė. Tačiau, kaip bebūtų gaila, temą atitinkantį kostiumą čia susirasti tikimybė gana nedidelė, nes kostiumų pasirinkimas dėvėtų drabuži parduotuvėse tikrai nėra didelis. Galite sugaišti tikrai nemažai laiko, kol rasite patį geriausią sprendimą, o laiko stoka skundžiamės tikrai dažnai.

Karnavalinius rūbus taip pat galite rasti ir įvairiose specializuotose parduotuvėse. Svarbu tai, kad kainos čia tikrai nebus didelės, o jūs galėsite išsirinkti jūsų vakarėliui tinkamiausią kostiumą. Išleisite vos porą šimtų litų arba dar mažiau, ir nuo galvos iki kojų būsite pasirinkę jūsų vakarėlio temą atitinkantį kostiumą. Atrodysite tikrai įspūdingai, ir vakarėlio metu sulauksite tikrai nemažai komplimentų.

Kartais klausiama , o kur dėti kostiumą, pasibaigus vakarėliui? Juk antrą kartą gali ir nebetekti jo apsivilkti, ir jis tik užims vietą namuose. Dėl to baimintis tikrai nevertėtų, nes šiandien karnavalinę aprangą galite visai nesunkiai perparduoti ir atgauti didžiąją pinigų dalį. Taigi, dėl to rūpintis tikrai nevertėtų, ir įsigyti kostiumą gali būti kur kas palankesnis sprendimas nei aprangą nuomotis, juo labiau, kad kaina gali visiškai nesiskirti.

Helovino vakarėliui, karnavalinių kostiumų patarimai:

Viena baisiausių ir šiurpiausių metų naktų artėja! Surenkite nepamirštamą vakarėlį, kuriame šėltų raganos ir velniai, stalai lūžtų nuo „Kruvinosios Merės" ir šviečiančių moliūgų, o bauginantys klyksmai girdėtųsi net tolimiausiems kaimynams.

Nors Helovinas ir nėra Lietuviškas paprotys, o šventės data kertasi su visai kitokio pobūdio data - Vėlinėmis, kai norisi ramybės, rimties, o ne šėlionių, šiuolaikinis jaunimas visgi pirmenybę teikia amerikietiškajai tradicijai Helovinui. Ir tikrai, kodėl gi ne - juk tai džiugi ir nuotaikinga šventė, kai vienam vakarui galima virsti mėgstamo filmo herojumi, pakeisti stilių ar tiesiog išmėginti itin ryškų makiažą. Teminiai gėrimai ir valgiai, kuriais pasitinka daugelis kavinių, vakarėliai, daugybė švieselių centre ir besišypsantys moliūgai kuria ypatingą vakaro atmosferą. Išmėginkite Helovino šventimą ir jūs - surenkite šaunų teminį vakarėlį!

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika