Veido kaukes karnavalams

Veido kaukes karnavalams

Istorijos pradžia

Karnavalinės kaukės iš pradžių buvo ritualo dalis atributai. Kiekviena kaukė turėjo savo konkrečią reikšmę ir pritaikymą. Šiandien daugelis tradicijų yra išsaugotos, transformuojamos į modernų stilių. Toliau apsvarstykite, kokia yra Venecijos karnavalo kaukes istorija.

Taigi, senovės laikų kaukės buvo būdas paslėpti savo tapatybę tiems, kurie turėjo nusikaltėlių glaudžius ryšius, dalyvavo neteisėtuose veiksmuose. Pirmieji tokie priedai pasirodė Venecijoje kelis šimtmečius.

Karnavalinių kaukių apdailai buvo skiriama didelė reikšmė. Prabangumas ir grožis, kurį jie apšvietė, sukėlė baimę.

Kaip turtų savybės ir visų saviraiškos rūšių kaukės puikiai tinka šioms procesijoms, besimėgauti visais gyvenimo malonumų atspalviais.

Veido kaukės

Jei aptarsime karnavalines kaukes, tuomet reikėtų pasakyti, kad jos pasirodė Venecijoje.

Kaukės buvo naudojamos kad paslėptų savo veidą, arba jeigu yra padarę tam tikrą nuodėmę. Taip atsitiko, kad kai kurių Venecijos gyventojų veidai buvo paslėpti daugelį metų.

XVIII amžiuje Venecijos karnavalai pradėjo populiarėti visoje Europoje. Kiekvienas galėdavo jame dalyvauti, neatsižvelgiant į socialinį statusą, kilmę. Jos leido žmonėms laisviau jaustis.

Bauta - populiariausia karnavalo kaukė

"Bauta" kaukė tarnavo tam, kad vežėjas nepatirtų jo socialinės kilmės. Jie naudojo kaukę ne tik karnavalo procesijose.

Bauta, pirmiausia, davė savininkui jaustis laisvam bet kurioje aplinkoje. Socialinių normų įtaka nebuvo tokia našta, ir tai buvo pageidautina daugumai gyventojų. Kaukė davė laisvę romantiniuose nuotykiuose, dažnai nusikaltėliams.

Bauta turi neįprastą formą, kampinę ir nelanksčią. Šiek tiek suminkština dekoro įspūdį, taip pat kaukės ir tradicinės trikampės skrybėlės derinį. Ši kaukių rūšis taip pat vadinama Casanova ar Larva.

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika