Karnavaliniai kostiumai

Karnavaliniai kostiumai

Gruodis – vienas smagiausių mėnesių, kuriame yra daug malonaus šventės laukimo, jaudinančių akimirkų vaikų karnavaluose, linksmybių kolektyvų šventėse ir ramybės bei šilumos šeimos susibūrimuose. Tai metas, kai norisi puošti ne tik namus, bet ir pačiam sužibėti netikėtu įvaizdžiu.

Karnavaliniai rūbai itin populiari tema lapkričio, gruodžio mėnesiais Lietuvoje, nes padaugėja mokyklose bei darželiuose įvairių vaidinimų bei teminių vakarų įmonėse.

Karnavalinis kostiumas – kostiumas, vilkimas karnavalo (kaukių baliaus) metu ir leidžiantis suvaidinti kitą žmogų, būtybę ir pan.

Karnavalinių kostiumų tradicija atsirado apie IX—X amžių. Europos miestuose prasidėjo teatralizuotų persirengėlių eitynių tradicija. Manoma, kad pirmieji karnavalai vyko Italijoje, Venecijos mieste. Vėliau šią tradiciją mielai perėmė prancūzai, o dar vėliau ir vokiečiai. Tokie karnavalai būdavo rengiami prieš pasninko metą, o pagrindiniu šventės motyvu buvo linksmybės ir visa ko gausa, kuria norėjosi pasimėgauti prieš laukiantį skalsų pasninko periodą. Žaismingi charakteriai (karnavaliniai kostiumai), maistas ir linksmybės – štai pagrindiniai karnavalo ingredientai.

Karnavaliniai kostiumai dažnas galvos skausmas pirkėjams, nes sunku priimti sprendimą ar pirkti ar nuomuotis. Bet šiai dienai mūsų parduotuve gali pasiūlyti geras kainas karnavaliniams kostiumams Vilniuje, todėl siūlyčiau - nedvejoti !

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje. Privatumo politika